За Бастет

Бокс в клуб БастетСпортен клуб Бастет в град София има за главна и основна цел популяризирането и развитието на женския бокс и кик бокс в България, а също така и да създаде предпоставка и интерес за младите жени и момичета в София да се занимават с тези полезни и прекрасни бойни спортове.

Причината да започнете своите тренировки по бокс или по кик бокс са изключително многобройни. За всеки човек, който изпитва силна нужда просто да се движи, да освободи напрежението и да научи на нещо полезно и ново, или пък харесва спортове като бокса и кик бокса и иска да тренира с хора от тези спортове – спортен клуб Бастет е най-подходящият спортен клуб за всеки от вас.

Спортен клуб Бастет провежда всеки делничен ден тренировки с ученици (момчета или момичета на минимална възраст поне 11 години), както и юноши и девойки. Заниманията по бокс и кикЦанка Карова - треньор по бокс бокс за жени са специално съобразени и адаптирани за физиката и психиката им.

Спортен клуб по бокс и кик бокс Бастет  предлага една уникална алтернатива за жени, които, без да се налага да се обвързват с конкретен спорт, искат чисто и просто да се поддържат в добра форма. Тренировките по бокс и кик бокс представляват като цяло много интензивен и общоразвиващ комплекс за абсолютно всички мускулни групи, както и за регулиране на теглото ви и развиване на всички основни физически качества у човека. Това са съответно сила, бързина, издръжливост, гъвкавост  и ловкост – едни от основните предпоставки за хармонично и съвършено тяло, дисциплина и вътрешен самоконтрол.

Вашият коментар